Tanden bleken & mondhygiëne

Bij tandartspraktijk Visser – Witteveen kunt u uw tanden bleken volgens een veilige methode. Met wettelijk goedgekeurde concentraties speciaal tandenbleekmiddel van 6 en 10 % De praktijk hanteert de “Walking- Bleach” methode. Dit is een beproefde methode van thuisbleken met zeer goede resultaten. Afhankelijk van uw wensen en de huidige kleur van uw tanden kunt u kiezen voor netjes opfrissen tot stralend wit. Op verzoek is het ook mogelijk de eerste sessie in de praktijk uit te voeren.

Wortelkanaalbehandelingen

Wortelkanaalbehandelingen ook wel endodontologie genoemd worden ook in de praktijk gedaan. Tandarts Visser – Witteveen heeft hiermee een speciale affiniteit. Zij werkt met een microscoop. Deze microscoop heeft een grote toegevoegde waarde in de nauwkeurigheid van de behandeling en daarmee ook het slagen van de behandeling.

Beugelbehandelingen

Eenvoudige correcties van de tanden wordt ook door tandarts
Visser- Witteveen gedaan. Dan krijgt u een onzichtbare, uitneembare beugel, Airsmile. Eerst worden er afdrukken gemaakt, vervolgens is er overleg tussen de tandarts en de tandtechnieker en daarna heeft u een afspraak met de tandarts om het behandelplan te bespreken en u krijgt een begroting.