Esthetische behandelingen in onze praktijk in Huizen

Tandartspraktijk Visser-Witteveen doet meer dan je tanden en kiezen controleren, gaatjes vullen en kronen maken. We voeren ook esthetische behandelingen uit. Daarmee maken we je gebit niet alleen mooier. Het heeft ook een positieve invloed op de gezondheid van je mond.

Het voordeel van een recht gebit

Mondgewoontes zoals duimzuigen, kunnen de positie van je tanden veranderen. Daardoor kan zelfs je tandvlees beschadigen. De tandarts optimaliseert de stand van je tanden met behulp van een beugel. Gebitsregulatie noemen we dat. Het draagt bij aan een harmonieus gelaat. Maar nog veel belangrijker: met rechte tanden kun je beter bijten en kauwen

Meer informatie over beugel behandeling

Een gezonde mond door goede mondhygiëne

Ontstoken, bloedend tandvlees. Veel mensen hebben daar last van. Deze zogenaamde gingivitis ontstaat al in het melkgebit als je tandplak onvoldoende verwijdert. Je voorkomt het door een goede mondhygiëne. Gingivitis is de voorloper van parodontitis. Dat is de meest voorkomende, maar ook de meest genegeerde chronische, bacteriële ontsteking. Bij ernstige gevallen veroorzaakt het loszittende tanden en kiezen. Dat beperkt vanzelfsprekend de functionaliteit van je gebit. Maar het beïnvloedt ook de geur van je adem. En het ziet er niet aantrekkelijk uit.


Parodontitis voorkom je door een gezonde levensstijl en goede mondzorg. De mondhygiënisten van Tandartspraktijk Visser-Witteveen adviseren en helpen je. Parodontitis behandelen we in onze praktijk, zodat we verdere aantasting van je gebit beperken.

Maak een afspraak bij de mondhygiëniste

De kracht van een stralende glimlach

Een glimlach nodigt uit. Een in het oog springend element van je eerste indruk. En zeg nu zelf: je straalt pas echt met een mooi, wit gebit. Tanden bleken is een van onze services in onze praktijk in Huizen. De eenmalige kosten voor het bleken zijn € 185,00 inclusief 2 spuitjes Opalescence bleekgel. Nieuwe gel koop je bij ons voor
€ 12,50 per 2 spuitjes.

Je tanden laten bleken?