Behandelingen bij Tandartspraktijk Visser-Witteveen in Huizen


In onze praktijk voeren wij verschillende tandheelkundige behandelingen uit. We onderscheiden de noodzakelijke, zoals gaatjes vullen en kronen aanbrengen, en behandelingen vanuit esthetisch oogpunt. Tandartspraktijk Visser-Witteveen biedt ook diensten die bijdragen aan de gezondheid van je mond. En die je gebit mooier maken.

Beugelbehandeling voor Huizen, Bussum, Blaricum en Naarden

De Beugel behandelaar optimaliseert de stand van de tanden in de kaken. Als je tanden goed op elkaar staan, kun je beter bijten, kauwen en praten. We behandelen zowel kinderen als volwassenen.

Het verfrissende werk van de mondhygiëniste


Een gezonde mond ziet er niet alleen fris en verzorgd uit. Het is ook de basis voor een sterk gebit. Ontstoken tandvlees kan bijvoorbeeld onherstelbare schade veroorzaken aan je tanden en kiezen.

Een stralend gebit werkt als een visitekaartje


Je tanden laten bleken. Heb je daar al eens aan gedacht? Na een behandeling bij Tandartspraktijk Visser-Witteveen heb jij een oogverblindende lach op je gezicht

Overzicht van behandelkosten

 

Wij hanteren de landelijk vastgestelde tandartstarieven zoals die vermeld staan op Vergelijk Mondzorg. Hier vind je ook de tarieven voor beugel behandeling. Staat een specifieke behandeling er niet bij? Of wil je meer informatie over kosten voor mondhygiëne of een andere vorm van tandheelkunde? Neem dan contact op met de praktijk.

 

 

Neem contact met ons op

Facturatie

De facturatie en de afhandeling van je betaling verloopt, afhankelijk van hoe je verzekerd bent, via Infomedics. Geef je burgerservicenummer (bsn) aan ons door. Dit nummer moet op de factuur staan om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de verzekeringsmaatschappij. 

Als je niet verzekerd bent voor tandartskosten, kun je de factuur direct aan de balie betalen. Heb je nog vragen?

Bel naar de praktijk